Mars Üzerinde Görülen Garipliklere Bir Yenisi Eklendi.

Yayınlandı: 07 Mar 2009 / Mars'ın Gizemleri, Uzayın Gizemleri

Mars yüzerindeki garip cismin yakın görüntüsü

Gün geçmiyor ki, Mars üzerinde NASA insansız keşif araçları ile çekilen fotograflarda yeni bir anormallik dikkat çekmesin.

Bu kez NASA’nın resmi sitesinde SOL 288 adı ile yayınlanan görüntüde Mars toprağı üzerine gömülmüş insan eli ürün olduğu düşünülecek kadar düzenli ve işlenmiş bir çark veya tekerlek benzeri cisim hemen fark edilmekte.

Yorum size ait.

Nasa Sitesindeki Resimde cismin konumu

yorum
  1. oğuzhan dedi ki:

    sümer efsanelerinde mars ın adı lahmudur ve sümer tanrıları dünyaya gelmeden önce marsta koloni kurmuşlardı yalnız mars atmosferi o tarihlerdede çok ince olması nedeniyle yaşam şartları oldukça ağırdı bunlar sümer efsanelerinden alıntıdır

  2. Berkay dedi ki:

    Bence NASA uzaylıların varlığına ilişkin bilgileri saklıyor. Çünkü, daha araştırma yapması ve yeterli kanıta sahip olması lazım. Öte yandan NASA bu bilgileri hep reddediyor ve uzaylıların var olmadığını iddia ediyor. Kendileri de bal gibi biliyorlar ki uzayda insanoğlu yalnız değil. Neyse konuya dönelim. Ben NASA’nın bunları reddettiğini düşünüyorum. Çünkü, başarıyı kendi bilim adamlarına saklamak istiyor. Eğer halkta uzaylılara dair bir umut oluşursa herkes bunun peşine düşer ve daha büyük çaplı araştırmalar başlatılabilir. Ya da uzaylı teknolojisini Amerika’nın gelişiminde kullanmak istiyor olabilirler ki bu da paylaşılmaması için doğal bir neden.
    İsmini gizli tutan bir NASA yetkilisi “Bu temiz fotoğrafı nasıl elde ettiğimi sakın sormayın” diyor ve ekliyor “Temiz fotoğraflarda görülen kubbe şeklindeki cisimler göz yanılması da olabilir. Ancak NASA yetkilileri, kendi gördükleri her şeyi herkesin görmesini istemiyorlar.”
    Bahsettiğim gibi birçok neden bulunabilir bunlar için. Ama şu gerçek değişmez ki biz insanoğlu uzayda yalnız değiliz.

  3. ali dedi ki:

    evet, marsda hayat vardı. vardı diyorum,bir zamanlar dinazorlar vardı.dünyanın tarihi baştan sona sıcak üniversite masası başında ,üretilen vehimlerle dolu.oysa ben ulaşılamayacak hrr kaynaktan araştırmaya yüzde yüz emin olmaya çalışarak; dinazorlar sadece 8 milyon yıl öncesi güneş sisteminde yaşanan büyük savaşta yok oldular.satürn ,mars arasında bir gezegen vardı.parça parça oldu.marsda insan yaşamı vardı, atmosferi yok oldu,parçalardan biri dünyaya yandan çarptı ve 23 derece eğilmesine sebeb oldu.bizzat kanıtlarını buldum fakat tabi açıklanamaz bu şartlarda.

  4. yunusemre dedi ki:

    tukler mayadır mayalar uzaylıdır cunku dil uyumu vardır onlarda bizim gibi idiler uzayda evrim gecirerek bu haleeldiler

  5. yunusemre dedi ki:

    bunlara inanmalıyız biz mayaların soyundan geldik yani türkler hakarette değil soyumuzu iğrenc görmeyelim lutfen cinler gibi onlarda vardır

  6. ayman alien dedi ki:

    orada bişey yok astronatlar bizi kandırmak için oraya ele benzer bişiey koymuş olabilirler.amerika zaten hainlik üzerine hainlik yapıo
    tüm bilime teknolojiye katkısı olanları yokediyorlar

  7. simge dedi ki:

    garip beeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. dina dedi ki:

    hiç bir fikrim yok fotoğraflar gerçekten fazla inandırıcı değil ben daha görkemli bir uzay manzarası beklerdim ama bu uzzaylıların varolmadığına inandığım anlamına gelmez zaten inanmasaydım bu siteye hiç girmezdim. onların var olduğuna inanmıyorum biliyorum onlar varlar ve birgün onlarla karşılacağıma eminim

  9. Volkan ULUÇ dedi ki:

    dedikleriniz doğru olabilir yada yanlış ta. bilinen o ki bilinmeyen dir…

  10. wartaz dedi ki:

    Amerika aya gitti gitmesine ama apartopar dönmek zorunda kaldı. Marsa İnsanlı uçuş şu an zaten hayal ama uzay aracı ciddi ciddi gönderildi, bunda inanamayacak bir şey söz konusu değil 🙂 İnanmayan arkadaşaydı sözlerim konuya gelecek olursak marsta çok şey var ve tümbunlar bizden saklanıyor malesef dünyalı olmak bilinci oluşursa tüm bildiğimiz kavramlardan sıyrılıp sadece dünyalı olmayı anlayıp kavraya bilirsek çok çok büyük bir adım atacağız insanlık olarak bunu dürt gözle bekliyorum. Sevgili uzaylı arkadaşlar gelip canlı kanlı selam verme zahmetinde bulunursa eğer bu dediğim süreç son derece hızlanacak..

  11. cavit dedi ki:

    Aslında Aya gidilmediği gibi Amerikalılar Mars’a da gitmemiş olabilirler.
    Çünkü çekilen resimlerde deniz kabukları vs. gibi dünya üzerinde görülebilecek bazı anormallikler kolayca görülüyor. Ayrıca bir ara NASA sitesinde ufukta bir yerleşim yeri görünmekteydi. Nasa bu resimleri daha sonra sansürledi.
    Muhtemelen Amerika’da çölde çekilen resimler bunlar.

  12. siyahzeytin dedi ki:

    Orada kesin birşeyler var ve bizden saklanıyor.

Yorum bırakın